قالیباف: تا منافع اقتصادی ما تضمین نشود خبری از مذاکره نیست نامه نماینده ایران به شورای امنیت درباره تهدیدات ترامپ عوامل شهادت بسیجی «امین ضیایی» دستگیر شدند دستور پزشکیان برای انتشار مشخصات جانباختگان ناآرامی‌های اخیر هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همه سناریوهایتان برنامه داریم خنثی‌سازی توطئه ناامنی در خراسان جنوبی شمخانی: پاسخ به اقدام نظامی آمریکا بی‌سابقه خواهد بود توضیح سخنگوی دولت درباره گرفتن خسارت حوادث اخیر از سلبریتی‌ها + جزئیات ضرب‌الاجل یک هفته‌ای عارف درباره خسارات جنگ ۱۲ روزه و حوادث اخیر پزشکیان: قدرت خرید دهک‌های یک تا هفت بهبود یافته است بررسی صلاحیت نامزد‌های انتخابات شورا کلید خورد / ۱۵ درصد داوطلبان زن هستند ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود تدوین برنامه اصلاح نظام اداری با ۶ محور و ۴۸ برنامه پزشکیان: آمریکا و اروپا نگران مردم ایران نیستند/ تا زمانیکه مردم با ما باشند، حل مسائل ممکن خواهد بود عارف: هدف از اصلاحات ساختاری، تثبیت نسبی ارز، رسیدن به رشد قابل قبول و مهار تورم است

درباره توضیحات وزارت ورزش در زمینه قرارداد ویلموتس استعلام می‌گیریم

رئیس کمیته فرهنگی کمیسیون اصل 90 مجلس گفت: وزارت ورزش و فدراسیون فوتبال توضیحات خود را درباره قرارداد ویلموتس به کمیته فرهنگی کمیسیون اصل 90 ارائه کردند که ما درباره این توضیحات و مستندات از نهادهای نظارتی استعلام می‌گیریم.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۴ - ۱۵ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 05
کد خبر: ۵۷۷۴۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ سیدنظام الدین موسوی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: دومین جلسه رسیدگی به پرونده قرارداد ویلموتس امروز با حضور 2 نفر از معاونین وزیر ورزش و اعضای هیأت مدیره سابق و فعلی فدراسیون فوتبال در کمیته فرهنگی کمیسیون اصل 90 برگزار شد.

 

وی افزود: در این جلسه که چهار ساعت به طول انجامید دعوت‌شدگان به جلسه توضیحات و مستندات خود را به کمیته فرهنگی ارائه کردند. 

 

رئیس کمیته فرهنگی کمیسیون اصل 90 مجلس اظهار داشت: در نهایت بنا شد تا درباره توضیحات و مستندات ارائه شده توسط وزارت ورزش و فدراسیون فوتبال به کمیته فرهنگی کمیسیون اصل 90 درباره قرارداد ویلموتس از نهادهای نظارتی استعلام گرفته شود و در جلسه آینده کمیته فرهنگی کمیسیون اصل 90 مستندات و گزارشات فدراسیون فوتبال و وزارت ورزش با توجه به استعلامات گرفته شده از نهادهای نظارتی مورد بررسی بیشتر قرار گیرد.

 

موسوی خاطرنشان کرد: تلاش می‌شود در جلسه آینده کار بررسی پرونده قرارداد ویلموتس در کمیته فرهنگی کمیسیون اصل 90 نهایی و نتیجه جمع‌بندی به صحن کمیسیون ارائه شود.

 

وی افزود: گزارش این پرونده در صحن کمیسیون اصل 90 نیز مورد بررسی بیشتر و دقیق‌تر قرار خواهد گرفت و پس از جمع‌بندی در کمیسیون به هیأت رئیسه مجلس ارسال خواهد شد.

 

فارس

ارسال نظر